Manicure

Ga voor stralende handen

Na een manicure bij Doreauté bent u zeker van netjes verzorgde handen en gezonde nagels. Qua handverzorging heeft u de keuze tussen een basis– en een luxearrangement.

Tijdens een basisbehandeling zetten wij voedende producten in om uw handen en nagels aan te pakken. Bij een luxebehandeling brengen we ook een peeling en een masker aan. Bovendien kan u van een handbad genieten!

Gel manicure
nagelsalon
manicure nagels

Gelnagels & gellak

Als u een nieuw kleurtje op uw nagels wenst, zijn gelnagels of gellak een goed idee. U kan uit allerlei kleuren en patronen kiezen. Gelnagels zijn stevige kunstnagels die uw nagels verlengen en tot wel vier weken blijven zitten.

Gellak combineert dan weer de voordelen van traditionele nagellak en gelnagels. Net zoals bij gelnagels drogen wij de nagellak m.b.v. een uv-lamp. Het resultaat ziet er erg natuurlijk uit en houdt zeker twee weken.

Interesse in gelnagels of -lak?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Nieuw: laserontharing

Sinds kort kan u bij Doreauté een laserontharing boeken. Bovendien werken we met een tienbeurtenkaart voor één behandeling naar keuze. Na tien sessies ontvangt u van ons dan 10 % korting.

Als u meer informatie wenst, hoeft u slechts op Boek nu te klikken of ons even op te bellen. Graag tot snel!